訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

神似小癲在虛擬股排名榜 no.?

清水灣移動
...有咩玩呀又
版權由 清水灣移動webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

美女
引用:
原帖由 清水灣移動 於 2009-1-2 19:32 發表
...有咩玩呀又
而家冇野玩,但當你見到虛股有我正名「girlbeauty」之日,就係我重出江湖玩野之時。
版權由 美女webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

清水灣移動
玩住cso先...一陣黎睇野
版權由 清水灣移動webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

ar
引用:
原帖由 omg 於 2009-1-2 15:57 發表
me?i haven't play WM for a long time lar
你真係band one....?
版權由 arwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

a8
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2009-1-2 19:30 發表

我開個acc純粹幫下各神七�天神界朋友,同埋可以吹水,唔好係度同我扮fd
得閑同你扮fd 你估你乜水
版權由 a8webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

a8
引用:
原帖由 ar 於 2009-1-2 20:00 發表

你真係band one....?
any problems?
版權由 a8webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

ar
引用:
原帖由 omg 於 2009-1-2 20:03 發表
any problems?
你睇唔到紅色的...?
版權由 arwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

美女
引用:
原帖由 ar 於 2009-1-2 20:05 發表

你睇唔到紅色的...?
你唔知而家d學生,文法冇乜錯已經係band1?
版權由 美女webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

噬魂師
引用:
原帖由 ar 於 2009-1-2 20:05 發表

你睇唔到紅色的...?
港式英文~!!
我d英文真係好屎~!~!~!~!
我還傻傻等到奇迹出現的那一天..
直到那一天..你會發現..
...
世界上根本沒有奇迹~
版權由 噬魂師webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-6-19 03:12

Processed in 0.048963 second(s), 8 queries , Gzip enabled.