訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

申請聯盟

寧LinG豬

申請聯盟 [ x 0 ]

論壇名稱: 3XSTAR
論壇 URL:  http://www.star-star-star.com/my/index.php?styleid=1

LOGO http://www.star-star-star.com/my/images/default/logo.gif
文字說明: 成人資訊為主題...但在改革中...希望可以唔只係FOR成人資訊。我與朋友正在努力改革...未知改革會否成功...
希望貴網可以有所協助...對小妹提供寶貴意見...
因為可能往後既路不好走...但希望貴論壇可以幫助帶起我們的論壇...
大家一起努力...謝謝你

還有就是我未加貴論壇連結在我們的論壇...因小妹愚笨...要等論壇大佬放工回家搞...
希望可以得到聯盟批准 謝謝
因為唔識點整好個 LOGO 睇附件...大佬俾我既LOGO樣式...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
終於找到心有靈犀的美好  一輩子暖暖的好 我永遠愛你到老
*小酒窩長睫毛迷人的無可救藥 *
版權由 寧LinG豬webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

追月
因Webuddy是不能張貼有關成人資訊的post和link, 所以我想是不行

不過還是等joe來做決定
對善, 化身平易近人的凡人
對惡, 變回冷酷無情的死神
版權由 追月webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

寧LinG豬
引用:
原帖由 追月 於 2009-3-11 10:44 發表
因Webuddy是不能張貼有關成人資訊的post和link, 所以我想是不行

又好似係啵...不過唔緊要啦...
我係你地呢度都係學野姐
就算聯盟唔到 都唔係問題...
我有個A/C 係度都係為左呢樣野
版權由 寧LinG豬webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 追月 於 2009-3-11 10:44 發表

無記錯,
在很久之前,
webuddy曾經與有色情版區的論壇聯盟
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 寧LinG豬 於 2009-3-11 10:30 發表
論壇名稱: 3XSTAR
論壇 URL:  http://www.star-star-star.com/

LOGO
文字說明: 成人資訊為主題...但在改革中...希望可以唔只係FOR成人資訊。我與朋友 ...
主要是成人資訊就似乎不太適合了
請諒解論壇的政策
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lkyo
What's going on? No One Knows
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

寧LinG豬
引用:
原帖由 lkyo 於 2009-3-16 22:15 發表
論壇 URL:  http://www.star-star-star.com/
連左去個logo
我都唔明點解... 平日我打 star-star-star.com 就入到去了... 但係上面條 link 就去左個 logo ...肯定死人橙唔知改左d咩啦...
等我問返佢先

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 寧LinG豬 於 2009-3-17 11:43 發表

我都唔明點解... 平日我打 star-star-star.com 就入到去了... 但係上面條 link 就去左個 logo ...肯定死人橙唔知改左d咩啦...
等我問返佢先
因為你之前貼錯左link
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lkyo
What's going on? No One Knows
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 lkyo 於 2009-3-17 21:17 發表
點解
你不是管理員嗎
奶奶不懂
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-9-25 01:14

Processed in 0.035116 second(s), 8 queries , Gzip enabled.