訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

申請聯盟

寧LinG豬
引用:
原帖由 joe 於 2009-3-17 12:22 發表
因為你之前貼錯左link
無貼錯...係唔知點解會咁姐
終於找到心有靈犀的美好  一輩子暖暖的好 我永遠愛你到老
*小酒窩長睫毛迷人的無可救藥 *
版權由 寧LinG豬webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

寧LinG豬
引用:
原帖由 lkyo 於 2009-3-17 21:17 發表
點解
你不是管理員嗎
管理員不止我一個...有好大機會係網頁出錯...因為我按入去都係 logo
版權由 寧LinG豬webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 寧LinG豬 於 2009-3-18 01:38 發表

管理員不止我一個...有好大機會係網頁出錯...因為我按入去都係 logo
我之前睇迥係logo條link
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

寧LinG豬
引用:
原帖由 joe 於 2009-3-18 03:04 發表
我之前睇迥係logo條link
而家改左嚕...就版面黎睇唔係 成人論討區... 似新聞發報區
只係有成人貼圖區 版面係睇唔到既 我既改革算係咁掛

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-7-20 20:39

Processed in 0.030719 second(s), 8 queries , Gzip enabled.