訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

斷章取意? 斷章取義?

笨星星

斷章取意? 斷章取義? [ x 0 ]

版權由 笨星星webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 笨星星 於 2009-7-1 15:35 發表
點解D人係D討論區咁中意斷章取義? 而唔係斷章取意?
我睇到 ”斷取意? 斷取義?”
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

hahaxp
引用:
原帖由 joe 於 2009-7-1 15:43 發表

我睇到 ”斷行取意? 斷行取義?”
咁岩既, 我都睇到喎
專心計劃虛擬股市發展!
http://www.webuddy.net/viewthread.php?tid=31009
版權由 hahaxpwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 hahaxp 於 2009-7-1 17:28 發表

咁岩既, 我都睇到喎
攪到我以為斷行比人投訴
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

hahaxp
引用:
原帖由 joe 於 2009-7-1 17:44 發表
攪到我以為斷行比人投訴
哈哈..如果咁樣佢咪發錯區
專心計劃虛擬股市發展!
http://www.webuddy.net/viewthread.php?tid=31009
版權由 hahaxpwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lkyo
What's going on? No One Knows
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

shum
乜唔係斷章取義咩?
版權由 shumwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lkyo
What's going on? No One Knows
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

hahaxp
引用:
原帖由 lkyo 於 2009-7-1 18:01 發表
樓主可能講緊自己掛
所以原本要討論既野又離題..
專心計劃虛擬股市發展!

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 joe 於 2009-7-1 17:44 發表
攪到我以為斷行比人投訴
不好嘛,
不想又來
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-7-24 01:11

Processed in 0.032510 second(s), 8 queries , Gzip enabled.