訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

來滅他媽哥治國

wing100081
引用:
原帖由 小豬兜._. 於 2009-8-14 14:35 發表
佢未on呀/.\on左我叫佢開呀._.
快D升做主帥內亂
版權由 wing100081webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

小豬兜._.
我只係元帥ja/.\
主帥有排/.\內亂我唔夠d人抽架/.\
版權由 小豬兜._.webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

ease21
贊同 me too
全國打白胡子
全世界打白胡子
版權由 ease21webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

wing100081
引用:
原帖由 小豬兜._. 於 2009-8-14 14:38 發表
我只係元帥ja/.\
主帥有排/.\內亂我唔夠d人抽架/.\
SORRY,係元帥
快D內亂
版權由 wing100081webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

小豬兜._.
唔夠d人抽._.
佢地個個都nt/.\
版權由 小豬兜._.webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

ease21
贊同 me too
內亂他吧
版權由 ease21webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

wing100081
引用:
原帖由 ease21 於 2009-8-14 14:42 發表
贊同 me too
內亂他吧
x2

評分 TOP

wing100081
引用:
原帖由 小豬兜._. 於 2009-8-14 14:42 發表
唔夠d人抽._.
佢地個個都nt/.\
相信自已

評分 TOP

小豬兜._.
唔夠抽都做唔到la/.\

評分 TOP

wing100081
引用:
原帖由 小豬兜._. 於 2009-8-14 14:44 發表
唔夠抽都做唔到la/.\
相信自已的力量

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2019-10-15 05:12

Processed in 0.031631 second(s), 8 queries , Gzip enabled.