訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

新手問題

新手問題 [ x 0 ]

岩岩開始玩得2百幾lv

我攞到個風遁{仲有鑽石劍}...咩黎...有咩用?

仲有..有冇邊幅圖既樣係廢d嫁??

版權由 102webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lkyo
What's going on? No One Knows
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

好玩嗎  我完全不熟...

珍珠劍.....

版權由 102webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

LMF
200幾lv只得風遁我200幾lv已經打到有五行
版權由 LMFwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

我琴晚先玩  琴晚 我連五行係咩都未知

評分 TOP

FoReVeR藍眼糖
引用:
原帖由 LMF 於 2009-8-25 19:08 發表
200幾lv只得風遁我200幾lv已經打到有五行
1lv只得五行
我1lv有五行..有四聖
版權由 FoReVeR藍眼糖webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lkyo
What's going on? No One Knows
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

FoReVeR藍眼糖
引用:
原帖由 lkyo 於 2009-8-25 22:04 發表
引用:
原帖由 FoReVeR藍眼糖 於 2009-8-25 21:55 發表

1lv只得五行
我1lv有五行..有四聖
你很強啊,我未開號就有哂五行同四聖拉
你仲勁
版權由 FoReVeR藍眼糖webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

富士山
版權由 富士山webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

沉默的熊
引用:
原帖由 富士山 於 2009-8-26 00:31 發表
別呃帖
版權由 沉默的熊webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2019-10-19 06:03

Processed in 0.059930 second(s), 8 queries , Gzip enabled.