訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

大家不要玩了,小心用分身爆人機能的賤人-滅世天王

gogo

大家不要玩了,小心用分身爆人機能的賤人-滅世天王 [ x 0 ]

賤人-滅世天王開好多分身 爆人機能
☆滅世天王★
滅•世
打我啦
★滅世☆

賤人還建立 打我升lv國 和 ☆滅世之神國★
開好多分身, 用情之劍 青銅劍 , 不斷刷錢
這人擊墜機體只是14566 但就有600億,600萬hp,20萬mp

所以由今天開始我不玩了
沒有管理員的遊戲,大家不要有期望:no:
版權由 gogowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

ctfm123
:---字海一片---:

你咪一樣!!

用分身爆人!!!

唔係你爆佢~

佢會爆你?_?

你唔爆佢咪冇事lo

可以和平共處

係度爆滅世機能

所謂人不犯我,我不犯人

又謂人人犯我,我必犯人

自己唔夠玩就爆人地機能

以為可以暪天過海

人地全100

比你爆到

唔知幾多了

人地玩幾耐?

你又玩幾耐?

經歷過幾多風波先可以有咁o既成績?

唔係佢開分ac

你會咁高lv?

你會全100?

你會升到50lv武器?

剩係識叫人唔好玩

係度唱人...

調番轉頭你會點...

你有冇經大腦諗野ge???

以為自己o既道理岩曬咁....

世界上你岩曬ok?

如果世界上有咁多你呢d咁o既人就死得lu.......

你的道理永遠是對的

本文只是評論,如有冒犯,敬請原諒!

版權由 ctfm123webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

nbmlo9
有人惡人先告狀 :(邊個爆邊個先,心照啦 onj jai!
同埋開分身有咩錯?你玩得唔耐,我話你聽之前大把人開分身啦
一睇你就係唔夠人玩果個傻仔sang/星啦
版權由 nbmlo9webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

gogo
你用下死人腦
照你所講,我要即刻開幾個國,起幾十個分身,反正大家都有得升lv

你又有冇經大腦諗野?

以為自己o既道理岩曬咁....

世界上你岩曬ok?

如果世界上有咁多你呢d咁o既人就死得lu.......

版權由 gogowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

ctfm123
我冇話過我o岩曬wo
係你自己話ga姐
自己唔夠人玩就唔好玩
lo臭仔
知你好勁la
串咀怪!
剩係識copy人地講既野
唔經大腦
WoW

大星星
唔好係度打心口la
唔該
番去你o既動物園度la
比人觀賞下la
幾好ar
好可能好出名ga

版權由 ctfm123webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

siukai633
好好好!
ebs罵戰開始!
曾 子 曰 : 「 士 不 可 以 不 弘 毅 , 任 重 而 道 遠 。 仁 以 為 己 任 , 不 亦 重 乎 ? 死 而 後 已 , 不 亦 遠 乎 ? 」
                                               — 《 論 語 . 泰 伯 》
版權由 siukai633webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

wing100081
請各位注意說話的禮儀和引起不必要的罵戰
版權由 wing100081webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

小光
版權由 小光webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

onlysonia
咦有罵戰
沙發被搶走了唯有自己搬板凳sosad
版權由 onlysoniawebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

gogo
ctfm123
你註冊時間係昨天 下下幫住賤人 又知道咁多嘢 一定係賤人-滅世天王 分身
你唔夠人講,又開分身撐場,不過你唔認唔出奇,做賊都唔認偷嘢la  死柒頭!!

你用分身 卍滅•世卍 打人先,不過你咪又係唔認,仲大條道理!!
邊個話我唔夠你打,你戰鬥力第一,冇輸過???  勝算咪又係一半,唔好以為自己一定win

你十成十食糞便大,好鬼臭啊,臭到滅世啊,賤人-滅世天王!!
唔怪得知古sir都話 地球很危險,原來你係d臭氧垃圾!!

就算你之後點講,你都係建立左 打我升lv國 和 ☆滅世之神國★  起左幾十個分身幫你刷錢
不過你D分身會同你呢堆 滅世臭氧一樣,造成環境汙染,遺臭萬年

在此推薦大家使用Philips - 空氣清新機AC4065/00  時刻享受清新空氣,以免影響身體健康

http://www.consumer.philips.com/c/-/ac4062_00/prd/cn/

本帖最近評分記錄
  • joe 網族MONEY -50 請勿人生攻擊,再犯可遭禁言 2009-10-5 23:35

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2019-10-14 11:08

Processed in 0.035058 second(s), 9 queries , Gzip enabled.