訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

[虛擬股] 神州三界誠邀各位加入或結為盟友

美女
引用:
原帖由 lkyo 於 2010-5-2 17:08 發表
引用:
原帖由 美女 於 2010-5-2 16:43 發表

退團係咪自己退番一百萬?
區區一百萬你都....
同埋你比唔比轉團費我?

我堂堂一個團長做乜要跟你?
版權由 美女webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lkyo
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

美女
引用:
原帖由 lkyo 於 2010-5-2 18:28 發表
引用:
原帖由 美女 於 2010-5-2 17:16 發表

同埋你比唔比轉團費我?

我堂堂一個團長做乜要跟你?
你話想加入啫唔加入咪算囉
我唔係團主既話,真係想的!
版權由 美女webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lkyo
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

美女
引用:
原帖由 lkyo 於 2010-5-2 19:23 發表
引用:
原帖由 美女 於 2010-5-2 18:39 發表

我唔係團主既話,真係想的!
歡迎
暫無意出讓團主之位

評分 TOP

lkyo

評分 TOP

美女
引用:
原帖由 lkyo 於 2010-5-2 20:13 發表
引用:
原帖由 美女 於 2010-5-2 20:00 發表

暫無意出讓團主之位
隨時歡迎
本財團也隨時歡迎你

評分 TOP

lkyo

評分 TOP

美女
引用:
原帖由 lkyo 於 2010-5-2 22:08 發表
引用:
原帖由 美女 於 2010-5-2 21:48 發表

本財團也隨時歡迎你
你財團都沒位
可選擇財團加盟或合併

評分 TOP

lkyo

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-7-19 17:42

Processed in 0.038509 second(s), 8 queries , Gzip enabled.