訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

有無人知道黃金電腦商場點去,正都電腦係邊度???

大良
隔咁耐先砌, 可能到時又唔同價
版權由 大良webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

girlbeauty
引用:
原帖由 大良 於 2011-1-31 19:52 發表
隔咁耐先砌, 可能到時又唔同價
唔係可能,係直頭
版權由 girlbeautywebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

tomtomtom
平左十倍囉
「天將降大任於斯人也,必先苦其心志,勞其筋骨,餓其體膚,空乏其身,行拂亂其所為,所以動心忍性,增益其所不能。」
版權由 tomtomtomwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-2-1 10:59 發表
平左十倍囉
浪費其他人一番心機,
到出機時個list又不同了半年前是平靚正list,
半年後可能變了仇人list
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

girlbeauty
引用:
原帖由 斷行 於 2011-2-1 20:14 發表
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-2-1 10:59 發表
平左十倍囉
浪費其他人一番心機,
依家P67/H67才是仇人list
版權由 girlbeautywebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-2-1 20:22 發表
引用:

浪費其他人一番心機,
現在應該比較難出
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

girlbeauty
引用:
原帖由 斷行 於 2011-2-1 22:41 發表
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-2-1 20:22 發表

現在應該比較難出
身邊有唔少朋友已經中伏

評分 TOP

tomtomtom
引用:
引用:

浪費其他人一番心機,
我打算要p67 c45底版 不過i5 2400/2500聽人講要新年過後先有貨,好彩我4月先砌機姐,否則有派我等囉,死intel幾好心,比大家儲好新年錢先買佢d新架構
「天將降大任於斯人也,必先苦其心志,勞其筋骨,餓其體膚,空乏其身,行拂亂其所為,所以動心忍性,增益其所不能。」
版權由 tomtomtomwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-2-2 10:47 發表
引用:

我打算要p67 c45底版 不過i5 2400/2500聽人講要新年過後先有貨,好彩我4月先砌機姐,否則有派我等囉,死intel幾好心,比大家儲好新年錢先買佢d新架構
P67, H67 有bug, 會hang機
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

tomtomtom
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2011-2-2 11:17 發表
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-2-2 10:47 發表
P67, H67 有bug, 會hang機
誰說的

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-7-16 08:56

Processed in 0.035484 second(s), 8 queries , Gzip enabled.