訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

有無人知道黃金電腦商場點去,正都電腦係邊度???

tomtomtom
引用:
原帖由 斷行 於 2011-2-3 18:10 發表
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-2-3 10:17 發表
點解我從未聽過既,我期期都有睇e-zone果波
你這隻水魚真肥美
不過uwants d友仔話無咩大問題,買果陣可以問下波
「天將降大任於斯人也,必先苦其心志,勞其筋骨,餓其體膚,空乏其身,行拂亂其所為,所以動心忍性,增益其所不能。」
版權由 tomtomtomwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

girlbeauty
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-2-3 10:17 發表
引用:
原帖由 斷行 於 2011-2-2 12:08 發表

各大電腦新聞
睇得多e-zxne會腦殘
版權由 girlbeautywebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

tomtomtom
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-2-4 11:03 發表
引用:
PCM囉
「天將降大任於斯人也,必先苦其心志,勞其筋骨,餓其體膚,空乏其身,行拂亂其所為,所以動心忍性,增益其所不能。」
版權由 tomtomtomwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

girlbeauty
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-2-4 11:43 發表
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-2-4 11:03 發表

PCM囉
呢本係腦障
版權由 girlbeautywebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

琉璃
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-2-4 12:11 發表
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-2-4 11:43 發表
PCM囉
呢本係腦障
都一樣係收錢賣廣告,信一成都死
岩岩發現,呢個網好玩
http://www.killerjo.net/
版權由 琉璃webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

girlbeauty
引用:
原帖由 琉璃 於 2011-2-8 14:25 發表
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-2-4 12:11 發表

呢本係腦障
要睇真係睇幾個外國網站比較下好!

評分 TOP

siukai633
引用:
引用:

呢本係腦障
香港d電腦雜誌冇本信得過
曾 子 曰 : 「 士 不 可 以 不 弘 毅 , 任 重 而 道 遠 。 仁 以 為 己 任 , 不 亦 重 乎 ? 死 而 後 已 , 不 亦 遠 乎 ? 」
                                               — 《 論 語 . 泰 伯 》
版權由 siukai633webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

girlbeauty
引用:
原帖由 siukai633 於 2011-2-9 22:43 發表
引用:
連曾經具參考價值既E字頭網站都變成垃圾廣告網站

評分 TOP

siukai633
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-2-9 23:51 發表
引用:
原帖由 siukai633 於 2011-2-9 22:43 發表

真不該
曾 子 曰 : 「 士 不 可 以 不 弘 毅 , 任 重 而 道 遠 。 仁 以 為 己 任 , 不 亦 重 乎 ? 死 而 後 已 , 不 亦 遠 乎 ? 」
                                               — 《 論 語 . 泰 伯 》
版權由 siukai633webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 siukai633 於 2011-2-10 19:05 發表
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-2-9 23:51 發表

真不該
要賺錢、係咁不該架喇
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-11-18 15:57

Processed in 0.188675 second(s), 8 queries , Gzip enabled.