訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

有無人知道黃金電腦商場點去,正都電腦係邊度???

Mark Yang
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-1-25 16:26 發表

車錢要幾多???
深水埗高登出口,對開就係黃金商場。

正都在地下一樓,具體位置自己搵搵喇
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-1-27 20:05 發表
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-1-25 16:26 發表

車錢要幾多???
深水埗港鐵站D2出口,一上地面直望就見到!係門口落樓梯,向右行再轉左直行,見到自動扶手電梯轉右,見到賣九方既阿叔,繼續向前行,用最近既門口入去高級光碟鋪(唔知仲有冇),參觀選購完後再係另一邊門口出番黎,左手邊就係正都

車錢...都唔知點答你...你住深水埗同你住火星個價錢差好遠
高級光碟舖已變散貨場
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-1-27 20:11 發表
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2011-1-27 20:07 發表
高級光碟舖已變散貨場
最後今日散貨場?
借圖一用

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-1-27 22:34 發表
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2011-1-27 20:13 發表
借圖一用
就黎變晒散貨場
高登新翼都有幾間

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-1-30 20:36 發表
引用:
原帖由 斷行 於 2011-1-25 21:53 發表

話說你想砌機都有一段日子,
現在才問怎樣去有錢砌機,
但又好像怕無錢乘車的樣子
我4月初先去砌,家陣無錢

我怕d錢攞曬去砌機,唔夠錢番屋企,要我自己搬番去

宜家我都係去網吧上網嫁渣
上個網都咁辛苦

無左電腦一佪星期我應該會死

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 斷行 於 2011-1-31 00:21 發表
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2011-1-30 20:48 發表
上個網都咁辛苦

無左電腦一佪星期我應該會死
網吧上網開支很大
仲可能識到D"朋友仔"

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 斷行 於 2011-1-31 01:23 發表
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2011-1-31 01:19 發表
仲可能識到D"朋友仔"
因為狂打機幾日而...那些
果D朋友仔會同你齊齊打機

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-2-2 10:47 發表
引用:
原帖由 girlbeauty 於 2011-2-1 20:22 發表

依家P67/H67才是仇人list
我打算要p67 c45底版 不過i5 2400/2500聽人講要新年過後先有貨,好彩我4月先砌機姐,否則有派我等囉,死intel幾好心,比大家儲好新年錢先買佢d新架構
P67, H67 有bug, 會hang機

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 tomtomtom 於 2011-2-2 11:22 發表
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2011-2-2 11:17 發表
P67, H67 有bug, 會hang機
誰說的
Intel 已經準備回收了

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-12-17 01:55

Processed in 0.038299 second(s), 9 queries , Gzip enabled.